KLACHTEN-REGELING

Klachten- en waarnemingsregeling

KLACHTEN- EN
WAARNEMINGSREGELING

 

STAP 1 

Mocht er iets zijn gebeurd waar je iets over wilt zeggen of wat je als niet prettig hebt ervaren: wees welkom om je uit te spreken. Er is gelegenheid om deze eerste stap te zetten om je onvrede te uiten in het kader van WKKGZ, de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg. Ik ga graag het gesprek met je aan. Je mag je klacht via een brief kenbaar maken, waarna ik het contact met je op zoek en het gesprek met je aanga. Mocht je de procedure starten, lees dan de hieronder te nemen stappen.

STAP 2

Leidt dit niet tot een fijne oplossing voor jou en voor mij, dan wenden we ons tot mijn beroepsorganisaties. We wenden ons tot VIV via info@vivnederland.nl of tot SBLP< https://sblp.nl> via info@sblp.nl . De ons aangewezen contactpersoon helpt ons dan de klacht te verhelderen en werkt ondersteunend op basis van een duidelijk protocollair stappenplan klachtenreglement, om tot een vergelijk te komen tussen ons.

STAP 3

Voor het klachtenreglement zie; https://vivnederland.nl/over-ons/klachtenprocedure/

STAP 4

Biedt stap 3 geen oplossing voor jou en wil je de klacht laten behandelen door de Geschillencommissie als er nog steeds geen bevredigende oplossing is geleverd? Dan kun je je hiertoe  https://www.camcoop.nl/klachtenregeling/ wenden. De Geschillencommissie kijkt of de klacht ontvankelijk is, laat ruimte voor een schikking en doet waar gewenst een bindende uitspraak. Deze is leidend en start geen nieuw proces.

RBCZ

Ik ben aangesloten bij RBCZ, het tuchtrecht voor Complementaire zorg. Dit is verplicht sinds 1 januari 2017 volgens de Wkkgz, de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg. Dit leidt tot een Coöperatie CAM-registratie met recht op een Geschillencommissie. Meer info daarover lees je hier. [ http://vivnederland.nl/wp-content/uploads/2017/01/Reglement-Geschillencommissie-Complementaire-Behandelvormen.2017.pdf ] Mochten er kosten zijn verbonden aan deze procedure, dan draag ik zorg voor mijn aandeel hierin en ben jij verantwoordelijk voor jouw deel.

 

WAARNEMINGSREGELING

 

Anja Bijker heeft een waarnemingsregeling met J.W. Put in geval van onverwachte ziekte, overlijden of langdurige
afwezigheid van de therapeut Anja Bijker.

 

Algemeen

KvK Den Haag 28112330
Btw-nr NL001584158B02

whatsapp

(06) 30402975

Adres

Visserijschool 19,
2225 WW, Katwijk aan Zee

neem contact op

3 + 14 =

© Anja Bijker copyright 2022